از بین بردن آنزیم ها و تصفیه کردن برای تولید رب گوجه فرنگی

کشنده آنزیم پیش گرم:

هدف از قاتل آنزیم پیش گرم، گرم کردن آب گوجه فرنگی و از بین بردن آنزیم ها است. دستگاه بخار را به کویل متصل می کند و آن را گرم می کند تا مواد سفید شود و از قبل پخته شود.

مواد از طریق درگاه تغذیه وارد دستگاه غیرفعال سازی آنزیم می شود رب گوجه رعنا و تسمه نقاله دستگاه حرکت آب گوجه فرنگی را پیش می برد.

در حین انتقال می تواند بلانچ و پختن را متوجه شود. آب گوجه فرنگی بخارپز شده از طریق دریچه تخلیه خارج می شود.

این دستگاه در خطوط تولید فرآوری میوه و سبزیجات در مقیاس بزرگ رب گوجه فرنگی اعمال می شود و عملیات مداوم را انجام می دهد.

کوبیدن و تصفیه کننده:

این دستگاه تصفیه کننده عملکرد کوبیدن را برای دومین کوب متوجه می شود و عمدتاً برای کوبیدن و جداسازی بقایای گوجه فرنگی خرد شده استفاده می شود.

در مقایسه با هم زدن اول، این کوبیدن ذرات آب گوجه فرنگی را کوچکتر می کند. رب گوجه فرنگی 5 کیلویی و همچنین عملکرد جداسازی آب و بقایای گوجه فرنگی را دارد.

این دستگاه علاوه بر استفاده در خط تولید رب گوجه فرنگی برای کوبیدن گوجه فرنگی، برای سیب، گلابی، زالزالک نرم شده، خرما و سایر میوه ها نیز قابل استفاده است.

متمرکز کننده خلاء:

تغلیظ کننده خلاء می تواند غلظت اصلی رب گوجه فرنگی را به غلظت مورد نیاز رب گوجه فرنگی متمرکز کند. متمرکز کننده خلاء عمدتاً از یک بخاری، یک محفظه تبخیر و یک سیستم گردش تشکیل شده است.

این در حالت خلاء است، از طریق گرمایش مداوم در گردش باعث می شود رب گوجه طبیعی که مواد در دمای پایین بجوشد و آب تبخیر شود.

بنابراین می تواند مقدار زیادی آب موجود در سس کچاپ را حذف کند، وزن را کاهش دهد و غلظت سس کچاپ را افزایش دهد.

از آنجایی که سس گوجه فرنگی در حالت خلاء و دمای پایین تبخیر می شود، در دمای بالا به مواد فرآوری شده آسیب نمی رساند. بنابراین طعم و تغذیه سس گوجه فرنگی را بهتر حفظ می کند.

  • منابع:
    1. Production of Tomato Paste
  • تبلیغات: 
    1. رشد مالی را در سال پیش روی شاهد خواهیم بود!
    2. کشف پارچه برزنتی که به وسیله آن می توان در هوا معلق ماند
    3. مردی با استفاده از موزاییک توانست سلاح بسازد!
    4. خاصیت و مضرات میگو

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.