کشنده آنزیم پیش گرم:
هدف از قاتل آنزیم پیش گرم، گرم کردن آب گوجه فرنگی و از بین بردن آنزیم ها است. دستگاه بخار را به کویل متصل می کند و آن را گرم می کند تا مواد سفید شود و از قبل پخته شود.
مواد از طریق درگاه تغذیه وارد دستگاه غیرفعال سازی آنزیم می شود رب گوجه رعنا و تسمه نقاله دستگاه حرکت آب گوجه فرنگی را پیش می برد.
در حین انتقال می تواند بلانچ و پختن را متوجه شود. آب گوجه فرنگی بخارپز شده از طریق دریچه تخلیه خارج می شود.
این دستگاه در خطوط تولید فرآوری میوه و سبزیجات در مقیاس بزرگ رب گوجه فرنگی اعمال می شود و عملیات مداوم را انجام می دهد.
کوبیدن و تصفیه کننده:
این دستگاه تصفیه کننده عملکرد کوبیدن را برای دومین کوب متوجه می شود و عمدتاً برای کوبیدن و جداسازی بقایای گوجه فرنگی خرد شده استفاده می شود.
در مقایسه با هم زدن اول، این کوبیدن ذرات آب گوجه فرنگی را کوچکتر می کند. رب گوجه فرنگی 5 کیلویی و همچنین عملکرد جداسازی آب و بقایای گوجه فرنگی را دارد.
این دستگاه علاوه بر استفاده در خط تولید رب گوجه فرنگی برای کوبیدن گوجه فرنگی، برای سیب، گلابی، زالزالک نرم شده، خرما و سایر میوه ها نیز قابل استفاده است.
متمرکز کننده خلاء:
تغلیظ کننده خلاء می تواند غلظت اصلی رب گوجه فرنگی را به غلظت مورد نیاز رب گوجه فرنگی متمرکز کند. متمرکز کننده خلاء عمدتاً از یک بخاری، یک محفظه تبخیر و یک سیستم گردش تشکیل شده است.
این در حالت خلاء است، از طریق گرمایش مداوم در گردش باعث می شود رب گوجه طبیعی که مواد در دمای پایین بجوشد و آب تبخیر شود.
بنابراین می تواند مقدار زیادی آب موجود در سس کچاپ را حذف کند، وزن را کاهش دهد و غلظت سس کچاپ را افزایش دهد.
از آنجایی که سس گوجه فرنگی در حالت خلاء و دمای پایین تبخیر می شود، در دمای بالا به مواد فرآوری شده آسیب نمی رساند. بنابراین طعم و تغذیه سس گوجه فرنگی را بهتر حفظ می کند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.