قبل از اینکه به دستور غذا برسیم، ممکن است بپرسید سس گلوریا سید داود دقیقا چیست. این سس مارینارا گوجه فرنگی تند است که از رم، ایتالیا سرچشمه می گیرد. در ایتالیایی، arabbiata به معنی سس “عصبانی” است، به لطف همه آن فلفل های تند چیلی. و همانطور که در بالا ذکر شد، این سس را می توان در هر تعداد غذا استفاده کرد.
سوگو آل آررابیاتا سنتی فقط با روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی و فلفل قرمز چیلی خشک (یا تازه) درست می شود. اما نسخه های مدرن اغلب با مقداری ریحان و پیاز اضافی تقویت می شوند.
از آنجایی که بسیاری از خواربارفروشیهای آمریکایی فلفل قرمز کامل خشک (یا تازه) را نمیفروشند، من این دستور غذا را با استفاده از تکههای فلفل قرمز خرد شده نوشتهام.
این دستور سس آراببیاتا یک سس پاستای تند ایتالیایی است که با گوجه فرنگی، سیر و تکه های فلفل قرمز درست می شود، بنابراین درست کردن آن آسان است و مطابق با ترجیح سطح ادویه شما تنظیم می شود.
این نسخه تند اضافی من است!دوستان من امروز یک سس پاستای تند ایتالیایی در آشپزخانه جنون چیلی فلفل درست می کنیم. امیدوارم حال و هوای ماکارونی را داشته باشید!
غذاهای ایتالیایی به خاطر تند بودن شهرت ندارند، اگرچه آنها تعدادی غذای تند برای دوستداران غذاهای تند دارند. منطقه کالابریا به خاطر علاقهشان به فلفلهای چیلی معروف است و غذاهای زیادی از آنها برای اثر تند استفاده میکنند.
این دستور غذایی خاص یک سس تند آرابیاتا است که از رم و منطقه لاتزیو ایتالیا می آید و برای کسانی که از خوردن پاستا لذت می برند بسیار عالی است.معمولاً با کمک خوب ماکارونی آل دنته انتخابی سرو می شود.
این نسخه من از دستور غذا است، با افزودن فلفل چیلی تازه خرد شده (پپرونچینو)، که سنتی نیست، و مقداری فلفل چیلی تند اضافی. و البته چند پاشیدن سس تند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.