سیر ترشی؟ شرط می بندی! این دستور ساده حبه سیر ترشی با افزودن حبه های سیر پوست کنده کامل به یک آب نمک خوش طعم درست می شود.
تقریباً از هر نوع سرکه شفاف استفاده کنید سرکه سفید، قرمز یا سرکه سیب. ترشی سیر خانگی یک افزودنی تند و خوش طعم به یک سینی خوشمزه، سالاد سیب زمینی و موارد دیگر است!
این دستور العمل سریع و آسان را درست کنید تا برای تمام غذاهای مورد علاقه خود نگه دارید.
وقتی بزرگ شدم طرفدار ترشی نبودم، اما در آن زمان نمی دانستم می توانی چیزهای دیگری غیر از خیار ترشی کنی!
کاوش در انواع دیگر ترشی ها بسیار سرگرم کننده بوده و طعم بسیار زیادی به وعده های غذایی من اضافه کرده است.
سیر ترشی در حال حاضر یکی از موارد مورد علاقه من است، زیرا بسیار همه کاره است. میتوانید میخک را مستقیماً در دهان خود بریزید یا به دستور غذای شام امشب اضافه کنید.
به علاوه، ساخت آنها فوق العاده آسان است. تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده و حوصله برای پوست کندن حبه های سیر است!شما احتمالاً تمام مواد لازم برای سیر ترشی را از قبل دارید، اما ممکن است لازم باشد مقداری سیر اضافی بگیرید!
سیر ترشی یک غذای اصلی در کره است. با یک فرآیند دو مرحله ای در این دستور، سیر مقدار زیادی نیش تند خود را از دست می دهد و کمی شیرین و تلخ می شود.
سیر ترشی یک غذای اصلی در کره است. این یکی از غذاهای مورد علاقه پدرم است. جزیره ججو، جایی که پدر و مادرم اهل آن هستند، به دلیل فراوانی سیر با کیفیتش شناخته شده است.
در هر صورت، پدر و مادرم همیشه برخی از آنها را ترشی می کردند. ابتدا حبه های سیر را چند روز در آب نمک خیس می کردند و سپس در آب نمک سویا ترشی می کردند. از طریق این فرآیند دو مرحلهای، سیر مقدار زیادی نیش تند خود را از دست میدهد و کمی شیرین و تند میشود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.