معمولا ترشی خیار شوید زنان باردار هوس آنها را دارند ورزشکاران به نام آنها قسم می خورند و برخی می گویند که حتی می توانند استرس را کاهش دهند.
البته، آنها همچنین مستقیماً از شیشه خوشمزه هستند و همه چیز را از همبرگر و ساندویچ مرغ سرخ شده گرفته تا بشقاب های پنیر بهبود می بخشند. به این دلایل و موارد دیگر، ما 9 نوع ترشی را گردآوری کردهایم که میخواهید همین الان از آنها استفاده کنید.
لذت بردن آیا تا به حال به این فکر کرده اید که در ساخت ترشی چه اتفاقی می افتد؟ خوب، این در واقع یک فرآیند نسبتاً ساده است که شامل نگهداری سبزیجات در محلول اسیدی یا آب نمک است تا از فساد آن جلوگیری شود.
ترشی با آب نمکی که از آب نمک خالص یا ترکیبی از سرکه و نمک ساخته شده است شروع و پایان می یابد. هنگامی که سبزیجات بسته می شوند و در آب نمک خیس می شوند، موجودات میکروبی شروع به خوردن قندهای طبیعی در غذا می کنند و در این فرآیند اسید لاکتیک ایجاد می کنند.
به این ترتیب، یک محیط بسیار اسیدی ایجاد می شود محیطی که در آن باکتری های فاسد نمی توانند رشد کنند و با گذشت زمان، غذا شروع به تخمیر می کند.
هر چه میوه یا سبزی بیشتر بماند تا تخمیر شود ترشی (یعنی ترش) بیشتر می شود.ترشی کردن نسیمی است که می توان در خانه با کمی بیشتر از یک شیشه سنگ تراشی و مواد شور که در بالا ذکر شد انجام داد.
همانطور که گفته شد، آشپزخانه شما یک محیط کاملاً استریل نیست، بنابراین ورود باکتری همیشه امکان پذیر است.
با این حال، ترشی خانگی یک راه سرگرم کننده و آسان برای نگهداری سبزیجات است و خطری در مصرف آن وجود ندارد به شرطی که محصول نهایی را در یخچال نگه دارید و ظرف چند هفته مصرف کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.