صدها رقم زیتون وجود دارد. درخت زیتون درجه یک رودبار بهعنوان یکی از قدیمیترین و مهمترین محصولات اهلیشده توسط انسان، بهطور طبیعی و با کمک انسان به گونههای بسیاری از هم جدا شده است.
ارقام زیتون در درجه اول بر اساس محل مبدا تقسیم می شوند. اکثر نام های ارقام از نام مکان ها می آیند. ثانیاً، زیتون ممکن است برای تولید روغن زیتون یا برای خوردن به عنوان زیتون سفره ترجیح داده شود، اگرچه بسیاری از ارقام دو منظوره هستند.
زیتون میوه ای پرچرب است که سرشار از ترکیبات مفید است.
با این حال، مانند اکثر مردم، شما احتمالا فقط دو نوع زیتون را می شناسید: “سبز” و “سیاه”.زیتون ها قدیمی هستند و به عصر برنز باز می گردند.
بر اساس دایره المعارف تاریخ جهانی، مردم از حداقل 5000 سال قبل از میلاد مسیح در خاورمیانه برای تولید روغن زیتون کشت می کردند. از آنجا، کشت زیتون به بقیه نواحی مدیترانه و در نهایت به اروپا و سایر نقاط جهان گسترش یافت.
از نظر تاریخی، زیتون بیشتر از غذا استفاده می شده است. روغن زیتون برای حمام کردن، چراغ های روشنایی و حتی به عنوان دارو استفاده می شده است.
و در حالی که راههای سرگرمکننده زیادی برای خوردن آنها وجود دارد، نمیتوانیم توصیه کنیم که یکی از آنها را مستقیماً از درخت جدا کرده و در دهان خود بریزید.
Food Fact میگوید که اگرچه زیتون خام سمی نیست، اما بهطور استثنایی تلخ است و ممکن است شما را دچار معده درد کند. بنابراین، قبل از خوردن زیتون، باید آنها را درمان کرد. از خشک کردن در آفتاب گرفته تا ترشی گرفته تا تخمیر، روش های مختلف نگهداری بخشی از آن چیزی است که ارقام مختلف زیتون را طعم منحصر به فرد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.