یک تکه شکلات هیس قرمز خوشمزه همه چیز با درخت کاکائو شروع می شود. درخت، غلاف و لوبیا به عنوان “کاکائو” نامیده می شوند، در حالی که “کاکائو” برای لوبیا پس از تخمیر، خشک شدن و برشته شدن ذخیره می شود.
پس از برشته کردن، نوک دانه ها (گوشت لوبیا) به خوبی به مشروب کاکائو (یا توده کاکائو) آسیاب می شوند که در نهایت پودر کاکائو و کره کاکائو به دست می آید.تفاوت همه به یک یا دو ماده بر می گردد.
شکلات تلخ فقط به مشروب کاکائو، کره کاکائو و شکر نیاز دارد. پودر شیر را اضافه کنید و شکلات شیری خواهید داشت. پودر شیر را نگه دارید و مشروب کاکائو را بردارید و برای خود شکلات سفید شیرین و خامه ای خواهید داشت.
از آنجایی که شکلات سفید حاوی مشروب کاکائو نیست، برخی آن را شکلات واقعی نمی دانند.قبل از بررسی، باید توجه داشت که صرف نظر از درصد کاکائو، شکلات دارای کالری، قند و چربی نسبتاً بالایی است.
با افزایش درصد کاکائو، چربی کل و چربی اشباع شده افزایش می یابد، در حالی که کربوهیدرات ها و قند کاهش می یابد.
به این ترتیب، 60 درصد شکلات تلخ قند و کربوهیدرات بیشتری نسبت به 85 درصد شکلات تلخ دارد که چربی بیشتری (از کره کاکائو) و در نتیجه کالری بیشتری دارد.
اگرچه مطالعات مختلف نشان می دهد که بیش از نیمی از چربی اشباع شده موجود در شکلات تلخ از اسید استئاریک می آید، یک اسید چرب که ممکن است به بهبود سطح کلسترول کمک کند، همه چربی ها از نظر کالری متراکم هستند (9 کالری در هر گرم) و باید در نظر گرفته شوند.
اگرچه فضای مخصوص شکلات شلوغ است، اما کانونی برای نوآوری است. از منابع شفاف گرفته تا مواد غیرعادی گرفته تا شکلاتی که متناسب با نیازهای سبک زندگی است، در اینجا برخی از روندهای قابل توجه وجود دارد که به شکلات تخصصی مزیت رقابتی آن را می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.