قارچ دکمه ای روز 73 درصد از کل قارچ های یافت شده را تشکیل می دهند و پس از آن قارچ صدفی با 16 درصد قرار دارد [1]. اینها گوشت یا پروتئین گیاهی دنیای سبزیجات هستند.
در واقع، قارچ فواید زیادی برای افراد آگاه به سلامت دارد. آنها می توانند افزودنی عالی برای بسیاری از برنامه های رژیم غذایی باشند زیرا ارزش غذایی قارچ دکمه ای نه تنها آنها را به یک غذای فوق العاده تبدیل می کند بلکه طعم لذیذی به آنها می دهد!
این غذاها علاوه بر مصارف غذایی، ارزش دارویی نیز دارند. قارچ ها را اغلب «سبزیجات سفید» می نامند و قارچ دکمه ای یک غذای عالی کم کالری، بدون چربی و بدون کلسترول است.
آنها همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین های محلول در چربی هستند. این بستگی به قرار گرفتن آنها در برابر نور خورشید دارد.
برای دانستن بیشتر در مورد فواید سلامتی قارچ دکمه ای، ادامه مطلب را بخوانید.ترکیبات موجود در قارچ، از جمله بتا گلوکان، به نظر می رسد که به عنوان پری بیوتیک عمل می کند، رشد باکتری های مفید روده را تحریک می کند و محیط مطلوب روده را ایجاد می کند.
این مهم است زیرا روده سالم نقش مهمی در حفظ دفاع ایمنی، هضم غذا و همچنین ارتباط با مغز از طریق اعصاب و هورمون ها ایفا می کند.
قارچهایی که از فروشگاه خریداری میشوند عموماً برای اکثر مردم بیخطر هستند، به شرطی که به قارچ یا کپک حساسیت نداشته باشید.
با این حال، با محبوبیت یافتن غذای وحشی، خطر بیشتری نیز به همراه دارد. با توجه به این که بسیاری از گونه های قارچ برای مصرف انسان ایمن نیستند، مهم است که قبل از رفتن به نزدیک ترین جنگل خود مراقب باشید.
بهتر است با یک متخصص علوفه بخرید و با خود از انواع خوراکی رایج عکس بگیرید. قبل از امتحان کردن قارچها، مطمئن شوید که پخته شدهاند، زیرا فقط تعداد کمی از آنها بهصورت خام مصرف نمیشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.