بسیاری از مردم نمی دانند که پسته نمکی مزمز انواع مختلفی دارد.
ممکن است فکر کرده باشید که هنگام خرید پسته، تفاوت ها از یک تولید کننده به سازنده دیگر است.
اگرچه گاهی اوقات چنین است، اما همچنان انواع مختلف پسته در بازار وجود دارد.
هر نوع به دلیل کمی متفاوت بودن به روشی منحصر به فرد شناخته شده است.
در راهنمای خود، انواع مختلف پسته را بررسی می کنیم تا بدانید دفعه بعد که این آجیل خوشمزه را خریداری می کنید چه انتظاری دارید.
کشت پسته بسیار قدیمی است: یافته های باستان شناسی نشان داده است که از هزاره هفتم قبل از میلاد در ترکیه مورد استفاده قرار می گرفته است، اما منشا این گیاه سوریه است.
پسته نیز در کتاب مقدس ذکر شده است، جایی که گفته شده است که یعقوب میوه های مختلفی از جمله پسته را به عنوان خراج برای فرعون فرستاد.
گیاه پسته در مناطقی که زمستان های خنک و تابستان های طولانی و گرم دارد رشد می کند. در برابر خشکسالی به خوبی مقاومت می کند و از دمای بالای تابستان نمی ترسد، اما نمی تواند رطوبت بیش از حد را تحمل کند.
دقیقاً به دلیل همین خصوصیات است که درخت پسته به خوبی با آب و هوای ایتالیا سازگار شده است، جایی که در حدود سال 30 پس از میلاد معرفی شد، از آنجا ابتدا به اسپانیا و سپس به تدریج به چین، روسیه قفقاز و برای حدود یک قرن گسترش یافت. ایالات متحده آمریکا.
پسته به دو صورت پوسته و پوسته، به حالت طبیعی یا برشته و نمک زده، خرد شده یا به صورت خامه برای استفاده در انواع دستور العمل ها فروخته می شود.
آنها بخشی از غذاهای سنتی بسیاری از مناطق هستند، به ویژه در کشورهای حاشیه دریای مدیترانه، از جمله ایتالیا، جایی که پسته در هر دو شیرینی و خوش طعم استفاده می شود، و ترکیه، جایی که آنها ماده اصلی باقلوا هستند، یک شیرینی معمولی که با آن درست می شود. خمیر فیلو، عسل و پسته.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.