شیرینی سازی یا نبات زرد سازی به تهیه و پخت نبات و شیرینی های قندی گفته می شود. آب نبات سازی شامل تهیه بسیاری از آب نبات های مختلف مانند آب نبات های سفت، دانه های ژله ای، قطرات صمغ، تافی، شیرین بیان، آب نبات پنبه ای، شکلات و ترافل شکلاتی، دراژه، فاج، آب نبات کاراملی و تافی است.
آب نبات با حل کردن شکر در آب یا شیر به شکل شربت به دست میآید که جوشانده میشود تا به غلظت مورد نظر برسد یا شروع به کاراملی شدن کند. نوع آب نبات بستگی به مواد و مدت زمان جوشاندن مخلوط دارد. آب نبات دارای بافت های متنوعی است.
کننده. شکلات ساز شخصی است که از شکلات شیرینی درست می کند و از شکلات ساز که شکلات را از دانه های کاکائو و سایر مواد تشکیل می دهد متمایز است.
نبات زرد شکلی از شکر ریسیده شده است که اغلب با استفاده از دستگاه آب نبات پنبه تهیه می شود.در اواخر قرن نوزدهم و به ویژه اوایل قرن بیستم، شیرینیسازی صنعتی تقریباً منحصراً یک امر مردانه بود و آب نباتسازی خانگی یک امر زنانه بود.
آب نبات شیرین و خوش طعم در نظر گرفته می شد، بنابراین ساختن آن در خانه، دادن آن به دوستان، و شاید فروش مقادیر کمی در منطقه محلی، مطابق با نقش های جنسیتی غربی برای زنان آن زمان بود.
بیشتر زنانی که آب نبات میسازند و میفروشند، این کار را فقط به صورت فصلی یا برای کمی پول اضافی انجام میدهند. آنها به ندرت به اندازه کافی درآمد داشتند که بتوانند خود یا خانواده خود را تأمین کنند. علیرغم اینکه چندین برند بزرگ به نام زنان نامگذاری شدهاند یا از تصاویر سالم، زنانه و مادرانه بهره میبرند، تعداد بسیار کمی متعلق به زنان یا اداره میشوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.